Fashion// Look Of The Day

Toen het nog mooi weer was een tweetal weken geleden maakte ik een wandeling in eigen stad. Iets wat ik trouwens meer moet doen!

Outfit van die dag was uiteraard weer budget, zoals jullie meestal van mij gewoon zijn. Alleen de handtas en mijn bh (haha) zijn iets prijziger.

Pronkstuk van deze outfit zijn m’n schoenen, ik heb ze al een tijdje, maar oh heavens ze doen zo’n zeer…nu, misschien was het ook niet het meest briljante idee om ze voor een tweede keer te dragen voor een lange wandeling…i gotta blame it on myself I guess.

Het zijn derby’s, helemaal in glitter. Hoe zeer ze ook doen, wie mooi wil zijn moet lijden. Zeggen ze toch steeds…

Dat mocht uiteraard m’n pret niet bederven. De zalige cardigan, waar ik trouwens veel complimentjes over kreeg, is super warm en zacht als een schapenvelletje. Én Heidi Klum ontwierp hem. Altijd leuk om te weten!

Zwart Jersey kleedje, Dorothy Perkins • Fluo roze cardigan, Esmara by Heidi Klum, Lidl (klik!) • Lederen bikerjasje, Esmara by Lidl (klik!) • Zwarte collant, Hema • Derby Schoenen, merk MTNG, Zalando • Handtas, Longchamp Pliage • Zonnebril, Action •

Is dit een outfit die je zelf zou dragen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *