Lifestyle//Yapado Press Days. Wat is nieuw op de markt?

Afgelopen woensdag was ik te gast op de Yapado persdagen, een aantal merken stelden er hun nieuwe producten voor die binnenkort en nu in de winkels liggen en dat moest ik uiteraard zien.

Zijn jullie klaar voor een heel resem foto’s?

Als eerste, de Polar sporthorloges met 3 nieuwerds in hun gamma. Nu nog moderner en met meer functies. Iets voor de liefhebbers.

Second, al iets meer mijn ding, skincare en beauty van het merk Sothys. Ik kende het wel maar probeerde nog nooit eerder iets, daar kwam dus verandering in. Ook werd ik mooi opgemaakt door de visagiste van dienst.

Volgende standje waren de producten van Corinne de Pharme, deze bracht nieuwigheden op vlak van intieme hygiëne.

Eylure, met hun geweldig mooie valse wimpersetjes konden mij serieus bekoren. Ook de wenkbrauwsetjes vond ik heel leuk.

Ook Elegant Touch was vertegenwoordigd, nepnagels die mooi zijn, makkelijk aan te brengen én lang blijven zitten. Ook al heb ik gelnagels, het ging kriebelen om deze mooierds aan te brengen.

Kneipp, bekend van hun heerlijk geurende badproducten kwam met heerlijke lippenbalsems op de markt, maar ook met ‘home-scents’ die je huis heerlijk laten geuren.

De geurstokjes zijn hier trouwens al in gebruik in ’t kleinste kamertje van het huis, toilet dus. Staat gezellig en ruikt heerlijk!

Hier nog even mooi alles uitgestald.

Tussen de beauty-items stond Moonboot in verschillende stylish uitvoeringen. Heel mooi allemaal, al ben ik alleen geen ski-mens, of wintermens in het algemeen, laten we het zo zeggen, haha.

Body Fantasies, tekoop bij Kruidvat, bracht ook enkele nieuwe geurtjes op de markt. Voor de Victoria Secret Body Mist fans, deze zijn vergelijkbaar. Goedkoper en makkelijker te verkrijgen.

Enkele trapjes lager was de food-afdeling en daar deed ik, hoe kan ’t ook anders, me tegoed aan heerlijke hapjes. Sommigen levende vers gemaakt, sommigen kwamen voorverpakt maar daarom zeker niet minder lekker.

Elvea tomatensaus kent ongetwijfeld iedereen, al jaren een vaste waarde in vele keukens, recepten en gerechten.

Lidl stond er met hun heerlijke Delicieux gamma, met de feestdagen in het vooruitzicht brachten ze heerlijke dingen op de markt. Feestmenu Proof, check!

Als laatste iets voor de hete bliksems onders ons, me included. Tabasco stond er met hun welbekende sausjes, te verkrijgen in 3 varianten, én ze brachten een hartige snack op de markt. Sweet Chili BBQ Popcorn en Sweet Chili Cheese Popcorn. Apart maar heerlijk!

Ik werd helemaal blij van al dat nieuws.

Achteraf ging ik nog een shopke doen op de Meir, waar ik mijn ogen uitkeek in de mooiste en ordelijkste Primark die ik ooit al bezocht! Hands Up voor Primark Antwerpen dus!

Welke items trekken jullie aandacht om aan te schaffen?

2 reacties

  1. Ik was vandaag ook aan het kijken naar de nieuwe kneipp lippenbalsem, die ga ik zeker halen, benieuwd naar die bodymists van bodie fantasies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *