Beauty// Make-up Look Of The Day

Tijd voor een nieuwe make-up look, jay! Toch steeds weer iets waar ik me zo kan in uitleven, althans, op een vrije dag. Op werkdagen mag het al iets neutraler zijn.

Ook hier weer zijn de kleuren geïnspireerd op de kledij die ik die dag droeg. Kaki, fushia en zwart. Misschien niet de meest ideale combinatie voor velen, maar mij geeft het alleen maar inspiratie.

Mijn basismake-up is eigenlijk al een hele tijd hetzelfde, Lancôme Hydrating Primer, Chanel Soleil de Tan, Kiko blush en MUA bronzer. De laatste tijd probeer ik weer meer aandacht te besteden aan mijn ooglooks.

Hiervoor gebruikte ik Urban Decay Primer Potion als basis, het EmilyNoel The Wants palette waarvan de kleur Grateful, op de eerste helft van m’n ooglid. Corduroy kwam op de buitenste helft en een beetje in de arcadeboog. Diezelfde arcadeboog gaf ik wat meer diepte met de kleur Hobby. Als allerlaatste haalde ik een fuchsia glitter van NYX boven, de Foil Play Cream Pigment in Booming.

Ik werkte af met valse wimpertjes van Essence, de Essence waterproof liquid liner en Diorshow New Look mascara.

Voor de lippen koos ik een lipgloss van Essence.

Mosgroen en olijfgroen behoren tot mijn favoriete kleuren wanneer het op make-up uitkomt. Het laat mijn donkerbruine ogen zo mooi uitkomen. Bon, met dit gezegd zijnde zal ik proberen om meer groen in m’n looks te verwerken.

Houden jullie van groen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *