Kids//Sinterklaas Kapoentje leg wat in mijn schoentje…

Eergisteren stond er muis, a.k.a mijn dochter, een grote verrassing te wachten, iets waar ze al lang op hoopte en van droomde. Sint en Piet kwamen in levende lijve langs!

Zelf toonde ik jullie vorige week al de Sint en Piet cadeau-tips in de vorm van een filmpje. Maar het leukst van al vind ik toch zelf om hier dan de dochter mee in actie te zien.

Zelf was ze wat overdonderd, ze is ook ziek, waardoor ze sowieso al geen 100% is, maar dat hoog bezoek maakte haar wel zéér stil. Ze zat letterlijk met open mond en grote ogen te kijken. Zalig!

Hoogtepunt voor haar was natuurlijk de cadeautjes in ontvangst nemen, daarvoor kwam ze nét nog wel even van de schoot. Haha.

Muis wou heel graag een poppenhuis, en dat kreeg ze ook, een houten variant met tal van accessoires. Ze is er niet van weg te slaan. Goed gekozen dus.

Next up is houten keukenmateriaal, mevrouwtje houdt van koken en is momenteel heel erg in het ‘rollenspel’. Dag in dag uit speelt ze mamaatje, papaatje, kindje of chef-kok. Wij moeten het allemaal mee ondergaan, willen of niet. Haha. Hier kozen we ook weer voor houten varianten.

Pizza behoort tot haar, en ons, lievelingseten. Dus, pizza met bijhorende ajuinschijfjes, pepperoni, tomaatschijfjes en broccoli . Deze pizzaset zal vast en zeker smaken!nog voor in haar keukentje; een ontbijtset en een verjaardagstaart.

Bij het neefje en nichtje speelt ze heel graag met het treinspoor, dus, ook hier thuis staat er nu eentje. Plezier verzekerd!

Al een tijdje zocht ik nog een leuk nachtlichtje voor in de slaapkamer. Mijn keuze viel op dit Pim Pam Poen lampje die een sterrenhemel op het plafond tovert.

Als laatste kan ze zichzelf nu als echte prinses wanen in bed, al is ze dat voor ons al sowieso. Daar zorgt deze lekker warme Frozen Fleece-bedovertrek wel voor. Vanaf vandaag hebben we dus Anna in huis.

En zo geschiedde, dochter blij, wij blij en zo kunnen we weer wachten op Sint en Piet hun komst volgend jaar!

Voor degenen die nog niet weten wat aan te schaffen, misschien dat dit artikel jullie wel kan inspireren. Alle speelgoed-items zijn te verkrijgen bij de Lidl-webshop. Voor zeer schappelijke prijzen.

En voor nu: Dag Sinterklaasje, da-ag, da-ag da-ag da-ag Zwarte Piet, Dag Sinterklaasje, da-ag da-ag da-ag, luister naar ons afscheidslied!

Wat staat op het verlanglijstje van jullie kind(eren)?

Deze blogpost is in samenwerking met Lidl.

X.

Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *