Fashion// Look Of The Day

Nog steeds had ik een paar schoenen die ik jullie wou tonen, ze kwamen al voorbij in dit Herfst/winter schoenen klassiekers filmpje, maar om eerlijk te zijn, ik droeg ze nog niet heel veel. Niet omdat ze niet comfortabel zitten, nee. Maar eerder omdat ze, voor de job met kleuters, niet het ideale schoeisel zijn. Dus draag ik ze momenteel enkel wanneer ik niet werk.

De schoenen zelf zijn stoere bikerboots van het merk Gioseppo, gekocht bij Zalando. Ze zijn vervaardigd van 100% lederen hebben riempjes en studs.

Ik combineer ze tot nu toe het liefst met mijn favoriete Dorothy Perkins kleedje, eveneens van Zalando.

Jasje is van Zeeman, net als de collant. Handtas is de Longchamp Pliage.

Oorbelletjes zijn van Action.

Enkel de schoenen en handtas kosten iets meer, de rest is budget zoals jullie van mij gewoon zijn.

Wat vinden jullie van deze outfit? Fans van de schoenen?

X.

Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *