Beauty// Look Of The Day

Zoals elke vrijdag trakteer ik jullie op een make-up look. Alhoewel warme kleuren mij het meest flatteren kies ik eigenlijk gewoon waar ik die dag zin in heb, ook al zijn het koele kleuren.

Dat is trouwens ook mijn leuze, doe gewoon je eigen zin en draag waar jij je comfortabel in voelt.

Voor de look van vandaag werd ik (nogmaar eens) geïnspireerd door de tinten van mijn kledij. Grijs en roze. Matchen met je kleding hoeft eigenlijk totáááaaaaal niet, al betrap ik mezelf erop dat ik het wel heel veel doe. Uit gewoonte denk ik.

Als basis koos ik ook hier weer voor de Lancôme Hydrating Primer en de Chanel Soleil de Tan. Blush is Dior Terre Ambre.

Mijn geliefde Urban Decay Primer Potion als oogschaduwbasis en voor oogschaduw in de arcadeboog koos ik de grijze kleur uit het The Balm Meet Matte palette. De kleur op het bewegend ooglid koos ik voor een heel glanzend roze uit een AliExpress palette. Om de boel wat meer diepte te geven bracht ik in de buitenste ooghoek een heel donkergrijs aan, uit datzelfde AliExpress palette.

Om de ogen af te werken bracht ik een Essence Waterproof liquid liner aan met Benefit Badgal Bang mascara.

Op de lippen draag ik een Colourpop liquid lipstick in Tiny Chum.

Kiezen jullie eerder warme of koele kleuren?

X.

Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *