Beauty// Anastasia Beverly Hills ‘Sultry’ Feestlook Tutorial

Twee weken geleden kreeg ik het prachtige Anastasia Beverly Hills Sultry palette binnen. Een palette die aan de binnen én buitenkant ‘feest’ schreeuwt. Hij bevat een aantal diepe donkere matte tinten en enkele prachtige shimmers.

Dit palette is vooral bedoeld voor de iets meer donkere looks, al is een neutrale look evenzeer ook mogelijk.

Maar vandaag niets van dat alles, binnen een tweetal weken is het zover, dan is het Kerst en Nieuwjaar. En dan mogen onze make-up looks wel dat ietsje meer hebben, daarom vandaag een feestlook met het Sultry palette!

Filmpje kan je hier bekijken of hier:

https://youtu.be/RiDRqSv9ZjM

Veel kijkplezier!

X.

Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *