Beauty// Anastasia Beverly Hills Matte Lipstick Set

Wanneer lipsticks iets aan de duurdere kant zijn is het handig om ze in een mini-setje te kunnen aanschaffen. Rond de feestdagen hebben trouwens veel merken mini-verpakkingen van hun best-sellers.

Zo ook Anastasia Beverly Hills, zij kwam met een matte lipstick set op de markt waar er 4 mini lipsticks inzitten.

De verpakking van de lipsticks ziet er exact hetzelfde uit zoals de fullsize versies, kwaliteitsvol plastiek met Anastasia’s merknaam erin geprint. Ze hebben een gouden dopje.

In de set zitten de kleuren Soft Pink, Kiss, Spice en Dead Roses.

Het gaat hier om de matte lipstick-set, dus…alle kleuren zijn mat uiteraard. Doordat die matte textuur brengen ze iets stroever aan op de lippen dan een gewone lipstick. Ze zijn meteen vol van kleur. I like!

Tijd voor swatches op de lippen. Allereerst toon ik jullie Soft Pink, een zachte Nude kleur met een hint roze.

Tweede in de rij is Kiss, meteen ook de felste van de drie. Deze is een roze tint, niks meer niks minder. Het is mijn minst favoriete kleur.

Nummer drie is Spice, een warme bruinige tint én mijn favoriet van de set.

Last but not least is Dead Roses, omdat hij een beetje de kleur heeft van verwelkte rozen. Een donkere tint met een mauve ondertoon. Dit is meteen ook de donkerste kleur. Samen met Spice is dit een favoriet.

Zoals ik al zei brengen ze iets stroever aan door hun matte textuur, daarom breng ik een tiental minuten voor ik de lipstick aanbreng een voedende lippenbalsem aan.

Matte lipsticks durven soms de rimpeltjes in je lippen in de kijker te zetten, maar ze blijven dan ook weer superlang zitten. En net daarom vind in ze net zo fijn.

Ik kan nu misschien wel zeggen dat Anastasia dit jaar mijn hart veroverde, niet alleen met haar lipsticks maar ook met haar liquid lipsticks en op nummer één haar oogschaduwpalettes.

Gisteren kwam trouwens een look online met haar Sultry palette, die je hier kan bekijken.

Anastasia Beverly Hills is in België te koop bij Planet Parfum in de winkel en hun online webshop. Het meest voordeligst is via hun ABH UK site of via Beautybay .

Voor dit setje betaal je net geen 24€. Er is ook nog een Pink setje te verkrijgen.

Nog Anastasia Beverly Hills fans hier?

X.

Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *