Beauty// Mylène The Originals

Mylène, menig dames zal de naam ongetwijfeld bekend in de oren klinken, zelfs mijn oma zaliger was er fan van. Mylène staat bekend om hun homeparties waar je naar hartelust kan kennis maken met de producten.

Velen denken bij Mylène aan ‘oubollig’ maar niets is minder waar, hun producten en verpakkingen kregen een heuse make-over.

Een grote week geleden was ik aanwezig op één van hun homeparties en stockeerde ik enkele van mijn favoriete producten uit hun The Original lijn. Producten verrijkt met nertsolie ( afkomstig van de verlaag net onder de huid van nertsen) én bekend om zijn weldadige eigenschappen:

  • Droge en/of schrale huid
  • Kleine wondjes
  • Babybilletjes
  • Zwangerschapsstriemen
  • Droog haar

The Original Body Balm

lichaamsbalsem verrijkt met nertsolie’, de lichaamsbalsem zorgvuldig in de gereinigde huid masseren. Koel bewaren’

Een rijke vaste balsem die smelt na opwarmen en aanraken van de huid. Extreem voedend en voor mij een must-have voor het naar bed gaan bij mijn extreem droge handen/vlekjes. Prijs: 15.60€/50ml

* The Original Mink Oil

natuurlijke olie met verzorgende eigenschappen. Geschikt voor alle huidtypes (ook de droge huid). Zonder kleurstoffen of bewaarmiddelen.’

Aanbrengen op de gereinigde huid of enkele druppels olie in het gewassen en gedroogd haar wrijven. Contact met de ogen vermijden

Voor mij is deze dé perfecte olie, zeer hydraterend en trekt snel in. In winterse maanden gebruik ik hem graag als extraatje bij mijn gelaatsverzorging voor het slapen gaan. Ook na het douchen is deze een weldaad voor de huid. En daar zit zijn warme zwoele geur zeker ook voor iets tussen! Prijs: 20,30€/100ml

* The Original Afterbath Emulsion

‘Een sprankelende emulsie die je huid na het baden of douchen satijn zacht maakt en rijkelijk parfumeert’

Met zijn warme zwoele rijke geur onmisbaar na je bad/doucheroutine. Voor mij helaas niet hydraterend genoeg maar daarvoor heb ik de Mink Olie die ik extra aanbreng. Problem solved! 23.70€/200ml

Bovenstaande 3 producten zijn onmisbaar in mijn beauty-routine. Stuk voor stuk kwalitatieve producten die mijn hart even sneller laten slaan én werken. Je hoort het al…ik ben fan!

Note: nertsolie is een dierlijk product, voor wie dit graag wil vermijden heeft Mylène de ‘Botanical’ lijn, die volledig plantaardig is.

Wie benieuwd is geworden naar Mylène producten kan zelf een homeparty geven, een homeparty boeken of gewoon bestellen op de website (momenteel is die onder constructie).

Mylène heeft ook poetsproducten, handtassen, homewear én juwelen in hun collectie…welke homeparty je wil kies je zelf.

Ben jij al bekend met Mylène en hun producten?

2 reacties

  1. Hallo ik heb jaren de after Bath emulsie in in deze glazen fles g had met witte dop..toen ging t over naar een zwarte verpakking en hen ik t idee gekregen toen ik t rook dat t niet meer de after Bath emulsie in was die er qua geur er altijd was.. mijn dochter v 21 jr zegt altijd ja dit is jouw geur en nu ben ik ongeneeslijk ziek en ik doein altijd een beetje op een zakdoekje maar nu zit er nog maar een kwart deel in de glazen fles en ze wil die geur altijd bij zich houden voor als ik er niet meer ben. Klopt het dat dat de geur iets anders is geworden in de plastic fles blijft r natuurlijk lang niet zo goed als in een glazen fles en in de glazen fles ruikt nog steeds zoals t moet ruik n.. kunnen jullie mij helpen toch nog aan die geur v d after Bath emulsion te komen

    1. Ik verkoop zelf geen Mylène producten maar je kan wel online kopen indien je dit wenst. Zelf heb ik ook nog de glazen fles in gebruik…het zou goed kunnen dat een plastieken fles invloed heeft op de geur. Ik kan het alleen zelf niet vergelijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *