Lifestyle// Interieur Update

Nog net op de valreep van oud naar nieuw trakteer ik jullie op een interieur update. Ik wou het nieuwe jaar ingaan met een frisse start en een nieuwe living, en met enkele aanpassingen is dat gelukt. Jay!

Ons huis en onze thuis is een mix van nieuw en tweedehands en dat wou ik doortrekken. Ik wou al heel lang nieuwe stoelen, deze die we voordien hadden gingen al mee van toen ik nog single was.

Nu kozen we voor witte Scandinavische modellen met houten poten. Ze zijn van het merk Livarno.

Voordien hadden we van die golvende glasgordijnen, eigenlijk wel ouderwets achteraf gezien maar bon, het was nu zo. Ik wou die koste wat het kost weg. Mijn mama maakte rechte glasgordijnen en daarboven kwamen aan elk raam nog de Meradiso overgordijnen.

Ook de lamp boven de eettafel werd vervangen door deze Livarno Lux Ledhanglamp. Diezelfde lamp kwam ook boven de salontafel trouwens.

De oude zetel vloog eruit en nieuwe kwamen erin, allée ’t is te zeggen, voor ons nieuw maar eigenlijk zijn ze tweedehands. Nog in perfecte staat én van zeer kwalitatief bordeaux leder.

Diep in m’n binnenste wou ik terug een lounge-zetel, maar ik woon hier niet alleen en een mens moet voor de liefde soms wat water in de wijn doen, haha! Ondertussen ben ik eraan gewoon en vind ik ze wel mooi. En vooral, zeer stevig. Niet onbelangrijk met een huppelende en springende bijna 4-jarige in huis.

Om de zetels wat meer ‘mijn’ schwung te geven koos ik glitterkussens, en dan enkele beige varianten. Deze zijn van bij Action.

Het enige wat ik nu nog anders wil zien is het kader boven de zetel, ik denk aan een grote foto of een spreuk. Maar dat is een projectje voor in het nieuwe jaar.

Alle items, buiten de zetels dan, zijn budget en kwalitatief. Én hoe kan ’t ook anders, van bij Lidl en Action. Die twee zijn mijn vaste stekken geworden het afgelopen jaar 2018!

Wij zijn alvast zeer blij met ’t resultaat en springen een nieuw fris jaar in!

Voor welke stijl gaan jullie in je interieur? Modern, Scandinavisch, landelijk,…?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *