Action Haul, (van vorig jaar)

Nog net even voor de jaarwisseling sprong ik de Action binnen, ik had namelijk lederen zooltjes nodig, maar kwam zoals steeds buiten met andere dingen…uhum, ik zal wellicht niet de enige zijn?

Mijn oog viel op een aantal make-up items:

Even wat verdere uitleg over wat ik meenam. Allereerst 2 gezichtsmaskers. Het Gold Mask en het Glitter mask. Over die laatste ben ik alvast zeer positief! Hij heeft een doorzichtige roze basis met glitter én glittersterretjes.

Je laat hem ‘harden’ op je huid om hem er dan af te ‘pellen’, zalig! Fluweelzachte huid achteraf, het echt reinigende effect heb ik niet ervaren. Het ‘gold’ mask daar kan ik kort en krachtig over zijn. Het deed niks. En het deed zelfs wat pijn bij het afhalen. Maar misschien dat jullie wel ertegen kunnen?

Volgende item is een setje valse wimpers, ik was voordien al fan van Action wimpers en dit is nu niet anders. Ik gebruik wel altijd mijn eigen lijm en niet hetgeen wat er in het setje zit.

Volgend viel m’n oog op een setje met drie oogpotloodjes, die breng ik graag aan op m’n onderste wimperrand voor een ‘pop of color’. Ze zijn creamy en vol van kleur, langhoudend zijn ze niet daarom ga ik er nog eens boven met een oogschaduw in eenzelfde tint. Problem solved!

Ook bracht ik nog drie prachtige highlighters mee. Ze komen in een glazen flesje en werken met een pipetje. Ook al lijken ze in het flesje en bij de swatches op de hand prachtig, ze zijn een serieuze fail. Het pipet systeem werkt aan geen kanten en ik krijg er geen product uit.

De swatches die je ziet is hetgeen wat aan het pipetje hing, niet wat er hoort uit te komen… De substantie is te dik en het lijkt alsof de ‘alcohol’ die het product vloeibaar maakt is verdampt. Héel jammer!

Volgende zijn 2 metallic lipglossen, waar ik swatchfoto’s van vergat te nemen, sorry…

De lichtste kleur is prachtig, de donkere kleur bracht nogal doorzichtig aan en hoopte op in de fijne liplijntjes. Een topper en een flopper dus.

Allerlaatst kwam ik dit superleuke lipsetje tegen die ik een hip metalen doosje komt. Erin zitten 6 rozige tinten lipstick.

De lipsticks zijn creamy, vol van kleur en brengen makkelijk aan. Ze blijven een behoorlijke tijd zitten. De eerste twee zijn niet mijn kleur, te licht en flatteren allesbehalve. Nummer drie is een ‘my lips but better’ kleur en de laatste 3 warmere bessentinten zijn me op het lijf geschreven.

Zoals we van Action gewoon zijn komen deze producten aan budgetprijzen en variëren ze van 87cent tot maximum 4€ het stuk. Ideaal!

Ik zag er ook nog een highlighter trio die ik heel mooi vond maar dat draag ik niet op dagelijkse basis. Dus liet ik het liggen. Bravo voor mezelf!

Make-up producten bij Action komen van verschillende merken, sommigen zijn een echte ‘hit’ anderen een echte ‘mis’, voor hun kleine prijzen zou ik alleen maar zeggen: probeer ze eens.

Heb jij ervaring met make-up producten van bij de Action? Zoja, dewelke?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *