Beauty// MAC Crème In Your Coffee lipstick

Jaaaaaaren geleden kocht ik mijn eerste MAC lipstick. Toen koos ik voor een neutrale tint, ik wou namelijk voor m’n eerste dure lipstick een kleur die heel draagbaar was en pastte bij elke look. Na enkele geprobeerd te hebben viel het verdict: Crème In Your Coffee it was!

Crème In Your Coffee is een my lips but better’ kleur, die heel natuurlijk is, mijn eigenlijk lipkleur iets meer in de kijker zet, past bij alles en ik moet kunnen aanbrengen met m’n ogen dicht, ahja, het moet ’s morgens soms wreed rap gaan hier ten huize Kims.

Een tijd geleden kocht ik die opnieuw aan en heb er zoals toendertijd nog geen moment spijt van gehad.

Cream In Your Coffee kan je het best omschrijven als een warm roze/bruin met natuurlijke finish. Deze lipstick is een crèmesheen formule; dat staat voor een medium dekking en een semi-glanzende finish.

Mijn perfecte alledaagse lipstick zou je eigenlijk wel kunnen zeggen!

Alle MAC lipsticks hebben een warme zachte vanillegeur waar ik heel erg fan van ben.

Tekoop bij MAC stores, MAC website en ICI Paris XL. Voor 19.50€ ’t stuk.

Heb jij één of meerdere MAC lipsticks in je collectie?

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *