Beauty//Make-up Look Of The Day met Juvia’s Place The Saharan 2

Ik moet jullie waarschijnlijk al niet meer vertellen dat ik op vrije dagen er echt van geniet om met make-up te experimenteren. Ik probeer nieuwe kleuren uit, een nieuwe techniek, ik haal m’n hart op!

Dat resulteerde in deze felle ooglook. Ik haalde een mijn Juvia’s Place The Saharan palette boven.

Onderaan de foto’s schrijf ik de productdetails neer. As always.

Als eerste begon ik met oogschaduwprimer. Ik koos hiervoor mijn geliefde Urban Decay Primer Potion Original.

Daarna ging ik aan de slag met de kleur Zohra in de arcadeboog. Op mijn bewegend ooglid bracht ik Berber aan, in m’n buitenste ooghoek koos ik voor de kleur Fez om die wat diepte te geven. In m’n binnenste ooghoek ging ik voor de kleur Chefchaouen, die kleur kwam ook op het binnenste deel van m’n onderste wimperrand. Ook daar gaf ik aan de buitenkant wat diepte met de kleur Fez.

Ik werkte af met Essence waterproof eyeliner, Diorshow New Look mascara en Eylure Gimme Gimme False Lashes.

Daarna sprayde ik over mijn gezicht met MAC Fix Plus met rozengeur. En bracht ik Rimmel Stay Matte 020 Soft Beige foundation aan. Daarbovenop Kiko Flower Infused Bronzer en Laura Geller Honeysuckle Baked Blush.

Als laatste koos ik voor een Rimmel Kate Moss lipstick, die helaas al uit het gamma is.

Wat vinden jullie van deze look? Hebben jullie al geëxperimenteerd met één of ander Juvia’s Place palette?

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *