Fashion// Dr.Martens 1461 Sequin’s (3 eye shoe)

Dr.Martens, dé schoenen die ik als puber niet mocht hebben wegens te duur en waar ik tot 2 jaar geleden bleef van dromen. Opeens bleken ze weer ‘hot en trendy’ te zijn eindelijk schaftte ik mezelf een paar zwarte laké boots aan. Die bleken zo goed te zitten dat ik wel nog een paar wou. Maar dan eerder het ‘gewone schoenenmodel’.

En toen….toen kwam ik deze prachtige 1461 Sequins tegen. Instant liefde!

Het goedkopere paar andere glitterschoenen waar ik van dag op dag opeens niet meer inkon maakte plaats voor deze zwart/zilveren varianten. De sequins zijn ‘reversable’ zoals je tegenwoordig op veel kledingstukken en accessoires ziet, dat wil zeggen dat ze aan de ene kant zwart zijn en aan de andere kant zilver, naargelang hoe de glitter valt.

Ze hebben de welbekende gele stikking rondom en een rijtje van 3 vetergaatjes.

Toegegeven; Dr.Martens zitten de eerste tijd verschrikkelijk stroef, vooral aan de hielen. Het is dus even doorzetten en je voeten beschermen tegen blaren. Eens ze ingelopen zijn zitten ze als pantoffels. That’s how I like it.

Wist je trouwens dat Dr.Martens schoenzolen gemaakt zijn van slijtvast rubber? Dus nooit geen afgesleten zolen. Ideaal! Als je ze goed onderhoud kan je je Dr.Martens jaren houden.

Dit paar is bij verschillende online winkels tekoop. En waarschijnlijk ook wel gewoon in de winkel. Prijzen van Dr.Martens zijn niet mals maar ‘oh zo hun geld waard!

Deze 1461 Sequin’s kosten 149€ maar met wat zoekwerk kan je ze aan een korting scoren.

Wie is er net zo tevreden van Dr. Martens schoenen zoals bij? Welke heb jij (gehad) in je collectie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *