Beauty// Make-up Look

Wie mijn schrijfsels al volgt van voor kims.be weet dat ik elke vrijdag een make-up look postte. Dit probeer ik nu nog steeds zo te doen, al zal er soms wel eens iets anders online komen. Toch heb ik vandaag nog een look die ik met jullie wil delen!

Ik hou heel erg van paarse ooglooks, al draag ik ze veel te weinig infeite, laatst ging ik weer met paars aan de slag en ik gebruikte hiervoor het Make-up Revolution The Wants palette, de collab met bekende YouTuber Emilynoel83.

Onderaan de foto’s vertel ik je welke producten ik heb gebruikt.

Als basismake-up koos ik voor mijn favoriete foundation, de Lancôme Teint Miracle in de kleur 03 Beige Diaphane. Hierover poederde ik lichtjes af met de NARS Transluscent Light Reflecting powder. Als bronzer ging ik voor MAC Shiny Pretty Things trio. Blush werd er eentje van Dior.

Op mijn ogen bracht ik Urban Decay Primer Potion aan en gebruikte ik de kleuren Soul in de arcadeboog, Celestrial op mijn bewegend ooglid en de kleur Drama in de buitenste ooghoek en op de onderste wimperrand. Mascara is L’Oréal Voluminous. Valse wimpers zijn van de Action.

Mijn wenkbrauwen tekende ik wat bij met Anastasia Beverly Hills Brow Wiz in Chocolate. Daarover bracht ik een Essence wenkbrauwmascara aan.

Op de lippen kwam een metallic lipgloss van bij de Action. En als laatste sprayde ik over het geheel met MAC Fix Plus Rose.

Nog fans van paarsige ooglooks?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *