Beauty// Badger Balm, 100% organic

Jaaaaaaaaaaaren geleden, ik spreek dan over 2009/2010, leerde ik via de site MakeUpAlley ( een site waar je beauty-producten kan ruilen en tal van reviews vindt) het merk Badger kennen. Een merk met 100% natuurlijke producten waarvan hun balsems het meest bekend zijn, maar die ook nog tal van andere producten in hun gamma heeft. Check zeker hun website eens uit.

Alle Badger producten bevatten enkel natuurlijke producten zoals bijenwas, plantextracten, dure oliën enz, ze zijn extreem zacht voor de huid, voedend en verzorgend.

Toendertijd ‘swapte’ ik een make-up product van mij voor twee Badger Balms. Nu, na al die jaren heb ik ze opnieuw en koos ik voor de Sleeping Balm. Een balsem die olijfolie, castorolie, bijenwas, lavendel, bergamot, gember, Canada balsem en rozemarijn bevat, die rustgevend en relaxerend werkt net voor het slapen gaan. Je kan de balsem aanbrengen waar je maar wil, op je lippen, slapen, borst, handen…

Ook is er een kindvriendelijke versie te verkrijgen, de Night Night balm. Deze is bevat een mix van lavendel, kamille, olijfolie, castorolie, aloë, sandelhout en munt. Uiteraard is deze ook geschikt voor ouders…

Graag wou ik nog iets voor mijn superdroge handen, die trouwens wegens eczeem heel weinig kunnen verdragen, mijn oog viel op deze 2 varianten:

De Hardworking Hands bevat olijfolie, castorolie, bijenwas, aloë en wintergroen. Deze werkt momenteel niet zo goed wegens de eczeem aan m’n handen helaas, de andere, de For Sensitive Dry Skin, is daarom de ideale oplossing. Deze bevat enkel en alleen olijfolie en bijenwas, die te verdragen is door de zelfs meest gevoelige handen.

Alle producten in de tinnetjes hebben dezelfde harde wasachtige substantie die bij aanraking van de warme huid smelt en makkelijk in te wrijven wordt.

Helaas is Badger hier niet zo makkelijk te verkrijgen, vroeger hadden ze het in de lokale bio-winkel, nu helaas niet meer. Daarom bestelde ik online bij Notino België.

Afhankelijk van hun grootte betaal je tussen 8€ en 12€ per stuk.

Zelf ben ik er groot fan van, nu jullie nog!!

Zijn jullie bekend met Badger producten?

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *