Lifestyle// Sfeer in huis met foto’s

Foto’s zijn dé ideale gelegenheid om leuke momentopnames vast te leggen, mijn telefoon staat er vol van. Vorig jaar had ik een probleem met m’n telefoon waardoor ik een hele resem foto’s kwijt raakte, ik was er het hart van in. Mij niet meer gezien, dat wou ik niet nog eens, dus ik ging aan het foto’s afprinten. Om zo de gang wat meer gezelligheid te geven.

We wonen in een oud(er) huis, dat gaan jullie meteen zien aan de tegels en de trapleuning maar volgens ons heeft een oud huis veel charme.

Beneden in de inkomhal wil ik geen jassen, mutsen of schoenen enz, toont direct zo rommelig bij het binnenkomen. Dus werd het dit:

Kastje en Chinese vaas zijn van de kringloop, wij houden van nieuw en tweedehands te combineren. Het fotokader is van Action. Enkele kaarsjes erbij en het toont toch al iets gezelliger.

Het stuk gang en muur naar boven is hoog en éenmaal boven was het een beetje kaal, maar daar kwam verandering in. Er prijkt nu een prachtige canvas foto van de dochter.

Ik wou al langer een foto op canvas goedkoop bestellen, en dit leek me het geschikte moment. Hij is groot, 120×80, om precies te zijn, wat het als een foto op ware grootte maakt. Ik ben er zo zo blij mee. Als je bovenaan de trap komt komt haar guitige gezichtje al tegemoet, zalig toch?!

Laatste stap is om de gang en hal helemaal te schilderen, ik denk aan wit, dan zal de foto nog mooier uitkomen, maar dat zal zijn voor na de werken die momenteel aan de gang zijn. Links in de hoek wil ik dan ook nog graag een bijzettafeltje met een plantje en kaarsjes ofzo. Des te gezellig.

Hebben jullie ook veel foto’s rondom in huis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *