Mijn No Buy/ Low Buy én update!

2019 wordt voor mij het jaar van minimaliseren, bewuster omgaan met aankopen en meer sparen. In het filmpje van vandaag vertel ik jullie graag wat meer hierover en welk doel ik voor ogen heb.

Zijn jullie benieuwd? Of heb je wel zin gekregen om met mij mee te doen? Kijk dan zeker mee naar dit filmpje:

X.

Kim

2 reacties

  1. Kim, Je hebt een goeie start gemaakt. Al een 10 /10 voor januari. ? Het vraagt veel moeite en inzet… maar je bent goed opweg. ?. Goeie tools om het vol te willen houden ?. ?dat je dingen zoekt die werken voor jou. Geniet van de vrij gekomen tijd want deze zal ook rust bieden op andere vlakken. En wees er maar zeker van, je zal nog vaak naar de kringloopwinkel gaan met spullen.??? Want je zal sneller aanvoelen van “dit heb ik niet meer nodig”. Ontspullen is een groeiproces. Maar een rijk proces waarvan jezelf iets terug krijgt … ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *