Lifestyle// Mijn favoriete you-tubers.

Sinds vorige week zit de griep bij ons in huis, eerst kwam de dochter ermee thuis, daarna viel ’t ook als een blok op mij…gezellig is anders. Onze week bestond dus voornamelijk uit ellendig zijn, slapen, zetel hangen, netflixen en You-tube filmpjes kijken.

Dit lijkt me dan meteen ook de perfecte gelegenheid om jullie mijn favoriete You-Tubers te tonen.

Als eerste begin ik met mijn twee favorieten EVER, beiden gekend als beauty-bloggers. De ene Nederlandstalig en de ander Amerikaanse. Kunnen jullie het al raden?

TheImagePartner én Emilynoel83. Emma omdat ze een getalenteerde visagiste is van ons eigenste landje én omdat ze even gewoon is zoals jij en ik. Als tweede Emily, omdat ze van alle buitenlandse youtubers de meest lieve, zachtaardige persoon is, ook weer zoals jij en ik, ook is ze zeer getalenteerd en vertrouw ik haar reviews voor de volle 100%.

Ook volgende dames bekijk ik met veel plezier.

Frollein Tee, de enige Duitstalige dame die je op mijn lijstje zal vinden, ik vond haar toevallig tijdens een zoektocht naar een bepaald product en alhoewel ik niet alles perfect begrijp bekijk ik haar filmpjes zeer graag. Ze is en praat rustig, maakt zeer mooie looks en heeft een make-up verzameling om U tegen te zeggen. Ze gebruikt voornamelijk high end producten.

Nicolerenee, een jonge Amerikaanse die zowel budgetproducten als duurdere gebruikt en die ook heel prachtige looks maakt.

Anwen, deze gekke Britse dame is hilarisch om naar te kijken, een rockchick die voornamelijk alleen budgetitems reviewt, ze is een aliexpressqueen en haar levendige persoonlijkheid maakt mijn dag goed. Ook haar vlogs zijn leuk.

Angelica Nyqvist, een Zweedse YouTuber die Engelstalige filmpjes maakt, ze heeft en maakt altijd prachtige kleurrijke make-uplooks en ze gebruikt heel veel van die ‘indie’merken.

En dan komen we bij de laatste 3 dames:

Sarah Marikh, een Marokkaans/Nederlandse dame die heel prachtige looks maakt en vooral heel veel producten reviewt.

Matilda, een Australische dame die zelf nooit in beeld komt maar die toch prachtige filmpjes maakt, haar lay-outs zijn altijd prachtig, ze heeft zo’n rustgevende stem en gebruikt voornamelijk luxe producten. Ook haar vlogs zijn een grote favoriet.

En als laatste hebben we de enige lifestyle/mommy YouTuber in het rijtje: Louise Pentland, ook welgekend als Sprinklesofglitter, UK’s meest bekende dame op YT. Een dame die ondanks haar bekendheid gewoon aanvoelt alsof ze je beste vriendin kan zijn. Ze maakt weinig beauty-filmpjes maar ik kijk vol plezier naar haar vlogs, leven als mama en partner.

Bovenstaande dames zijn dames waar ik nooit een filmpje van mis, ook heb ik nog véel ander YT’ers die ik volg, teveel om op te noemen zelfs, maar zij zijn mijn ultieme favorieten.

Welke youtubers volg jij en zou je mij kunnen aanraden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *