Lifestyle// Nieuw in de keuken, mét Lidl.

Mijn goede voornemen die ik begin dit jaar nam, opruimen en gaan voor kwaliteit is nog steeds van kracht. Het hele huis moet er aan geloven. Kasten werden opgeruimd, en een aantal oude spullen moesten plaats maken voor nieuwe items. Vooral de keukenapparaten waren aan vernieuwing toe.

Allereerst, wat wegging; een oud broodrooster die ik ooit nog van m’n mama kreeg, een waterkoker die we niet meer helemaal kalk-loos kregen, de frituur die ooit eens op een warme plaat stond en vanonder smolt waardoor hij wankel stond. Oude potten en pannen die ook aan vernieuwing toewaren. En tal van plastieken potjes zonder deksel, bekers waar de dochter niet meer uit drinkt enz… De kringwinkel en het containerpark zullen ons dankbaar zijn.

Nu heb ik het lot getroffen met een vent die graag kookt, en ik die graag eet…een match made in heaven! We konden dus niet anders dan de oude apparaten te vervangen door nieuwe.

In het verleden had ik al goeie ervaringen met keukengerei (én meer) van de Lidl, toen die hier nog om de hoek was kon je me er dagelijks vinden om de weekpromo’s te bekijken. En dat is niet gelogen. Sinds die Lidl een stuk buiten mijn dagelijkse route verhuisde zoek ik mijn heil tot hun webshop. Die is trouwens immens, maar dat zei ik jullie al eerder.

Bon, ik wou graag alle keukenapparaten een beetje in dezelfde stijl en kleur dus ik koos voor chrome en zwart, of een mix van de twee.

Als eerste twee nieuwe kookpotten sets. De eerste is de Ernesto set met 5 kookpotten, potten allemaal vervaardigd uit roestvrij staal. De tweede set is de 13- delige pannenset voor het klaarmaken van gezonde vetarme voeding. Deze zijn gemaakt uit robuust aluminium gietwerk met een anti-aanbaklaag.

Next up koos ik voor de Russell Hobbs waterkoker en de Russel Hobbs broodrooster. Nu enkel nog mijn man overtuigen om me elke week ontbijt op bed te brengen… De Silvercrest friteuse is trouwens de beste keus ever, hij is gesloten en bevat een filter, geen frituurolie-geur in huis dus!

Geregeld eten we salade, hier komt de Ernesto multifunctionele rasp dus als geroepen, snel en makkelijk!

Allerlaatst koos ik nog 2 kommensets. Die komen altijd van pas, ofwel voor het serveren van eten als het bewaren ervan. Mijn voorkeur ging uit naar deze lichtroze Ernesto set en naar de Ernesto set van 3 schotels, de eerste omdat ze vooral heel mooi staan op tafel en de tweede set omdat ze me vooral héel handig lijken.

Wist je trouwens dat ronde potten (met deksel) het best dienen om te bewaren? Omdat ze vacuüm sluiten.

Met de feestdagen vorig jaar beseften we opeens dat we geen kurkentrekker hadden, dus ook deze werd toegevoegd. Zo zijn we weer voorzien van alle nodige keukenspullen en kunnen we weer verder voor een aantal jaar.

Zoals we van Lidl gewoon zijn is alles kwalitatief en betaalbaar, en hebben alle producten minstens 1 jaar garantie. Als dat niet leuk is?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *