Beauty// Make-up look of the day

De laatste tijd ben ik helemaal ‘into’ paars, de kleur van de hoop. Geen idee waar het opeens vandaan komt, dat is hier in fases, maar wat ik wel weet is dat iedereen wel wat hoop in zijn/haar leven kan gebruiken, niet? Hoop doet leven.

Paarse tinten laten mijn bruine ogen heel mooi uitkomen en dat is toch altijd fijn. Voor deze look haalde ik twee Juvia’s Place palettes boven, het Masquerade mini palette waar ik de kleuren Makeda (midden bewegende ooglid) en Giza (als highlight binnenste ooghoek) uit gebruikte en het The Magic palette waar ik voor de kleuren Faso (eerste deel bewegend ooglid) en Ifo (buitenste ooghoek boven en beneden) koos.

Voor de ooglook werkte ik af met een Essence liquid ink waterproof eyeliner, L’Oréal Voluminous mascara en Eylure Gimme Gimme valse wimpers. Wenkbrauwen werkte ik bij met Anastasia Beverly Hills Brow Wiz in Chocolate. Vooraleer ik alle oogschaduw aanbracht bracht ik eerst een laagje van mijn favoriete Urban Decay Primer Potion aan, om de boel muurvast te zetten. Daarover kwam een laagje Kesi (een mat beige uit The Magic palette) om de rest van de oogschaduwen goed te kunnen blenden.

Voor de rest van het gelaat koos ik de L’Oréal Infallible Pro Glow foundation, daarboven bracht ik de kleur Courage aan uit het Emilynoel83 The Needs palette aan om te shapen. Bronzer is de Phycisians Formula Butter Bronzer. Voor blush ging ik voor MAC Margin. Highlighter is van MAC.

Allerlaatst bracht ik een Anastasia Beverly Hills matte liquid lipstick aan in de kleur Madison.

Dit alles gaf ik een fixeerbeurtje met MAC Fix plus, die met de geur van roosjes.

Nog paarse oogschaduw-fans hier??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *