Beauty// Look Of The Day

Groen, ik vind het zo’n mooie kleur, fris maar tegelijkertijd rustgevend, het is dan ook een kleur die ik regelmatig draag als het om outfit’s gaat of make-up. Mijn voorkeur gaat uit naar mosgroen, smaragdgroen, groen met een gouden finish, munt,donkergroen, jade en af en toe eens grasgroen (maar dan enkel in make-up), fluo-groen laat ik liggen… Veel varianten om uit te kiezen dus!

Ik haalde mijn Morphe 15T Your True Self Artistry palette boven en bekwam deze goud/groene brons-look. Details onderaan de foto’s.

Zoals steeds koos ik mijn Urban Decay Primer Potion als oogschaduwbasis. Daarbovenop bracht ik de kleur #ootd aan in de arcadeboog en buitenste ooghoek, op het bewegende ooglid de kleur #werkit en in mijn binnenste ooghoek koos ik voor #artist. #Werkit en #Ootd kwamen ook op mijn onderste wimperrand. Op mijn wimpers kwam de MAC Extra Dimension mascara.

Mijn wenkbrauwen vulde ik in met Anastasia Beverly Hills Brow Wiz in Chocolate.

Als basis op mijn gezicht koos ik een staaltje van Guerlain Lingerie de Peau, een hele luchtige maar tegelijkertijd ook dekkende foundation. Bronzer en blush zijn Courage en Joy, uit het EmilyNoel The Needs palette in samenwerking met MakeupRevolution.

Op de lippen kwam een Essence lippotlood in de kleur 05 Lovely Frappuccino.

Kiezen jullie vaak voor groen??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *