Beauty// Make-up Look Of The Day

Begin afgelopen week en het weekend ervoor hadden we stralend weer, zonnig en warm tot wel 20graden. Meteen gaf me dit zin in kleur. Ik nam mijn Juvia’s Place Afrique palette erbij, koos de kleuren Côte d’Ivoire, Niger, Aya, Kisi en Kofi en kwam op een kleurrijke geel/groene ooglook. Details van de andere producten krijg je zoals steeds, onder de foto’s.

Gezicht

  • L’Oreal Infallible Pro foundation nr 120 Classic Ivory
  • MAC bronzer en blush uit het Lights Of The Party palette

Ogen

  • Urban Decay Primer Potion
  • Juvia’s Place Afrique palette: Côte d’Ivoire, Niger, Aya, Kisi en Kofi
  • Eylure Gimme Gimme Lashes
  • MAC Extra Dimension Mascara

Lippen

  • Sugarpill Trinket Liquid Lipstick

Om als allerlaatste alle make-up te fixeren sprayde ik met MAC Fix plus ( coconut variant)

De gele oogschaduw (Aya, alsook de naam van mijn nichtje) was een beetje een teleurstelling, zijn pigmentatie viel een beetje tegen en moest hem echt opbouwen. Volgende keer gebruik ik er een witte basis onder, zal misschien beter werken.

De andere kleuren die ik gebruikte waren wel top!

Wat vinden jullie van deze look?

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *