Fashion// 1 kleedje, 3 outfits

Nooit koop ik setjes kleding, en daarmee bedoel ik, samenhangende stuks die je op een paspop ziet. Het liefst combineer ik oude(re) en nieuw stuks met elkaar.

Al lange tijd was ik op zoek naar een tijgerprint-kleedje, het hoefde niet de klassieke tijgerkleuren te hebben, maar wel de tijgervlekken. Ik vond het eindelijk in Kiabi. Het gamma in Brugge is relatief klein voor plussize dames, maar ze hebben een héle leuke webshop met véel meer waar je zowel in de winkel al thuis kan laten leveren. Het kleedje kocht ik in de winkel zelf, voor 25€.

Het is momenteel nog iets te lang, maar mijn mama zal het inkorten tot net boven mijn knie, nu komt het er net onder. Op bovenstaande foto combineerde ik het met een zwarte top eronder, anders valt het voor mij wat te bloot, zeker als ik voorover buig. Een zwarte collant en zwarte Dorothy Perkins enkellaarsjes met hak maken het af.

Met dit kleedje kan ik verschillende kanten op, deftig, stoer en sportief. En zo combineerde ik het ook op onderstaande foto’s. Als eerste de ‘stoere’ look. Ik voegde een lederen jasje erbij en stoere bikerboots.

We kunnen ook de sportieve toer opgaan, met sneakers eronder. De gilet en Reebok sneakers zijn beiden een lichte kleur, die in de pantervlekken voorkomt. Gilet heb ik al héel lang en komt van Primark.

De hoge Reebok sneakers zijn trouwens mijn must-haves voor aankomende lente en zomer. Jaren geleden had ik ze ik het bananengeel, echt mega oldskool. Toen kocht ik ze in een tweedehandswinkel in Gent. Nu kocht ik ze dus opnieuw, aan -70%, hooray!!!

Koop jij setjes of ben je, net zoals mij, meer voor oud en nieuw combineren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *