Lifestyle// Theeleuten met liefde

Bij ons thuis is het regelmatig de zoete inval, familie, vrienden en kennissen zijn altijd welkom om een hapje mee te eten en drinken. En dit doen we sinds kort in stijl, mét gepersonaliseerde bierviltjes die je uiteraard voor gelijk welk drankje kan gebruiken.

Bij studentendrukwerk.nl kan je bierviltjes, maar ook tal van andere items, personaliseren naar eigen smaak of kan je kiezen uit standaard opties. Ik koos de bierviltjes, en zo blijft mijn tafel kringvrij in het geval iemand morst…en met een 4-jarige in huis durft dat nog al eens gebeuren, haha.

Aangezien liefde in ons leven oh zo belangrijk is was mijn keuze snel gemaakt. Ik koos een leuke achtergrond en van bij het ‘kalligrafie’ thema koos ik het prachtige woord ‘liefde’. Want wat is nu leuker dan ‘sharing drinks and love’ met mensen waar je houdt?

Het leuke is dat je helemaal kan kiezen naar je eigen smaak, tal van voorbeelden zijn er, voor elk wat wils dus.

Zoals ik al eerder zei kan iedereen terecht bij Studentendrukwerk.nl en ik mag dan wel geen student in huis huis hebben maar ook deze die binnenkort hun scriptie(s) moeten binnenbrengen, kunnen hier hun gading vinden. Alles wordt netjes geprint en ingebonden. Dit is dan ook de specialiteit van de mensen achter de website.

Je kan er ook visitekaartjes, t-shirts, kalenders en zo veel meer laten drukken en afdrukken. Voor jezelf of als cadeau. Leuk toch?!

Nog leuker, gedurende de maand maart krijg je 20% procent korting bij besteding vanaf 50€ met de code maart20

Krijg je 15% korting met de code maart15 bij besteding vanaf 40€ en 10% korting met de code maart10 bij een besteding vanaf 30€

Heb jij binnenkort een feestje? Een scriptie die je moet maken? Of wil je wel graag eens een kalender? Neem dan zeker eens een kijkje!

X.

Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *