Kids// Girls Outfit Of The Day

Net als mij houdt mijn mini-me van kleren, verkleden en alles daaromheen, een echt meisje is ze wel. En daar ben ik maar al te blij mee. Alhoewel ze al haar eigen willetje heeft als het op kledij aankomt kwamen we op een compromis. De ene avond kies ik haar kleertjes voor de volgende dag, de andere avond kiest ze zelf (mits wat bijsturing uiteraard…).

Voor de foto’s van vandaag poseerde ze maar al te graag. Zij blij, ik blij!

Het zwarte truitje heeft de gouden opdruk ‘Crème de la crème’, want dat is ze ook, mijn crème de la crème. Het okerkleurige rokje is in tule, en daarin zit losse gouden glitter, héel leuk. Moest ik kunnen, ik draag het zelf, haha!

• Trui: World Of Mina • Rokje: Kiabi • Kousenbroek: Jbc • Enkellaarsjes: Friboo •

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *