Beauty// Primer Potion en All Nighter, twee Urban Decay klassiekers

Een echte schilder begint niet te schilderen zonder onderlaag, oftewel primer. Wie een mooie en langdurige make-up wil gebruikt voor dat effect te krijgen best ook een primer. Zeker als het op oogschaduw aankomt.

Áltijd als ik oogschaduw aanbreng breng ik daaronder een oogschaduwprimer aan, het maakt zó’n verschil! Je oogschaduw blijft niet alleen langer zitten maar het kruipt niet in oogplooitjes én de kleuren komen feller uit.

Sinds jaar en dag gebruik ik hun Primer Potion, van alle oogschaduwprimers die ik ooit al probeerde ( en dat zijn er veel!) is dit voor mij dé beste. Mijn oogschaduw blijft, als ik geen last heb van hooikoorts, of een huilbui heb, pérfect zitten. Van vroeg in de ochtend tot laat in de avond. Hij komt in een knijp-tubetje met applicator en die breng je aan op je oog. Het is een beige goedje die opdroogt en iets ‘plakkerig’ aanvoelt, je oogschaduw blijft er als het ware aan kleven.

Er zijn verschillende varianten te verkrijgen, met een shimmertje bijvoorbeeld, maar mijn voorkeur gaat uit naar de originele.

Nog een Urban Decay Cult-product is hun All Nighter, een longlasting make up setting spray. Die spray je als állerlaatste over je gezicht, nadat al je make-up erop zit. En die blijft daarna muurvast zitten.

Zijn vederlichte formule zorgt ervoor dat je make-up tot 16u lang blijft zitten zonder te vervagen of in lijntjes te kruipen. Het is een gewéldig product, maar door zijn alcohol die hij bevat kan ik hem niet dagelijks gebruiken. Omdat hij mijn huid dan wel wat durft uitdrogen. Ook ben ik niet zo’n grote fan van z’n geur maar die vervliegt snel, probleem opgelost.

Voor mij zijn het twee producten die ik standaard in mijn make-up verzameling heb zitten.

Beide zijn tekoop via de Belgische Urban Decay webshop, Ici Paris Xl webshop of bij geselecteerde Ici Paris winkels in de winkel. Gent, Antwerpen en Brussel hebben het te koop, Brugge helaas (nog) niet.

Ontdekte jij al de wondere wereld van primers en setting-sprays?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *