Kids// Girls Fashion Haul: Kiabi,Wibra, H&M, Zeeman en Primark

Elke ouder kan het beamen, kids groeien als kool. Ook die van mij. Ze kreeg een groeischeut dus ik moest op zoek naar een maatje groter, momenteel start ze met 110, het valt nog op het grootst maar dan kan ze het langer dragen.

Ook hier, net zoals voor mezelf, koop ik graag budget. Ze groeien er te snel uit én ik wissel graag af. Dat kan niet als ze maar 3 stuks heeft natuurlijk…maak ik mezelf toch wijs, haha.

Van links naar rechts zie je wibra, h&m, zeeman en h&m. Het streepjeskleedje heeft er ook een zilveren draadje doorlopen.

Next up zijn 3 kleedjes van Kiabi, ook hier vind je hele leuke kinderkleding. Het roze kleedje is haar persoonlijke favoriet. Op de rug is het schuin afgewerkt. Leuk detail.

Het Minnie Mouse kleedje was een compromis tussen de dochter en mij, mevrouwtje weet wat ze wil, en af en toe mag ze zelf eens iets kiezen. Al is het meestal niet wat ik heel graag zie…

Allerlaatste vond ik bij Primark nog een roze ribfluwelen kleedje. Of eerder een salopette-kleedje. Voor 13€. Deze is mijn favoriet.

Laat het mooie weer nu maar komen, want wij zijn er hélemaal klaar voor!

En jullie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *