Beauty// Nieuw bij Di, Milani Cosmetics

Sinds een aantal maanden kunnen fans van het Amerikaanse merk Milani terecht bij Di. Milani is in de States een redelijk bekend merk en te verkrijgen in de ‘drugstore’ of de supermarkt. Hier nu dus ook en dat kon ik niet laten aan me voorbij gaan. Mijn favoriete YouTuber Emilynoel83 is er fan van en ik nu dus ook. Mijn oog viel op 3 blushes.

Ik koos twee baked blushes, de welbekende ‘Luminoso’ en ‘Berry Amore’ , de andere compact is het Color Harmony Blush palette in Warm Corals.

Baked blushes zijn zoals het woord zelf zegt ‘gebakken’ in de oven, geen gewone keukenoven om duidelijk te zijn. Alle drie hebben ze een geweldige pigmentatie.

Het zijn 3 terracotta tinten, kleuren die mij het mooist staan. Té roze is niet mijn ding. Ik weet nu al dit deze een speciaal plekje in mijn make-up verzameling zullen krijgen.

Milani is hier helaas een stuk duurder dan in de states én het gamma is beperkt. Ze hebben bijvoorbeeld maar drie baked blushes ter beschikking, en ook 3 oogschaduwpalettes. Maar toch genoeg keus.

Voor de blushes betaal je tussen de 10 en de 14€.

Ben jij al bekend met het merk Milani?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *