Beauty// Natuurlijke Make Up Look

Op een gewone werkdag moet het in de morgen allemaal snel gaan, daarom heb ik helaas geen tijd om te experimenteren met een uitgebreide make-uplook.

Soms is ‘less is more’ zeker even mooi en daarom toon ik jullie vandaag mijn ‘alledaagse’ make-uplook. Iets die makkelijk en snel is en waar ik niet teveel bij moet nadenken.

Ik start altijd met wat BB-crème, mijn favoriet is MAC Lightfull C in de kleur medium. Omdat het snel moet gaan breng ik die enkel aan in het midden van mijn gezicht (wangen en neusbrug), want daar heb ik het meest roodheden die ik wat wil camoufleren.

Daarbovenop gebruik ik altijd een bronzer om mijn gezicht wat meer ‘diepte’ te geven. Welke ik gebruik verschilt, elke zondagavond verander ik de spullen in mijn make-upbakje, die ik dan gedurende de week gebruik. Momenteel is dit de Estée Lauder Bronze Goddess bronzer in medium. Voor blush hetzelfde verhaal. Op dit moment is de Essence My Glow Passion blush mijn favo.

Voor de ogen hou ik het simpel. Een beetje Urban Decay Primer Potion als primer en daarboven een neutrale tint oogschaduw. Ook dat verschilt van dag tot dag. Maar altijd zachte bruinige tinten. Net boven mijn onderste wimperrand trek ik een potloodlijntje, meestal met donkerbruin of donkergrijs, en af en toe een ‘funky’ kleurtje die in mijn kledij terug komt.

Afwerken doe ik met 2 laagjes mascara zowel boven als onder. Ook hier wissel ik geregeld af. Als laatste kam ik mijn wenkbrauwen door met een getinte wenkbrauwgel. Mijn favoriet is er éentje van Catrice.

Op de lippen komt een neutrale lipstick of een getinte lipbalsem. Al ga ik zeker ook wel eens voor een felle kleur hoor!

Als allerlaatste spray ik met MAC Fix plus, deze geeft een mooie finish én laat de make-up iets langer houden.

Wat is jouw dagelijkse make-uplook? Of draag je enkel mascara? Of gewoon helemaal niks?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *