Beauty// Skyline Beauty Highlight/Blush palette, van de Action

Als make-up addict in hart en nieren hou ik de laatste jaren erg van luxe-items. Toch kan ik ook nog steeds echt genieten van budget make-up die voor zijn kleine prijs geweldig goed is.

Vandaag presenteer ik jullie een highlighter/blush palette van de Action. Want ja, deze heeft ook een beauty-sectie. En dit palette is…wauw!

Je krijgt een stevig tinnen doosje met de skyline van New York (gok ik) erop. In een vrolijk kleurtje. Binnenin het doosje krijg je 3 blushes en 2 highlighters. Ze hebben een leuke grafische print.

De blushes zijn universele kleuren, geschikt voor zowel de lichte huidjes als voor de iets donkerdere. Alhoewel ze op het eerste zicht mat lijken, zijn ze dat niet en hebben ze een soort van satijn-finish.

De higlighters zijn beide glanzend en je krijgt een rozige/ champagnekleur en een gelige champagnekleur. Zowel de blushes als de highlighters zijn goed gepigmenteerd.

De poedertjes hebben ietwat ‘fall-out’ (poeder die wegvliegt als je er met je penseel in gaat) maar dat hangt ook weer af van welk penseel je gebruikt, hoe hardhandig je bent én natuurlijk ook een beetje van z’n goedkope prijs.

Sinds ik het palette heb gebruik ik het dagelijks, zo makkelijk is het in gebruik. Én ideaal voor een dagelijkse make-up.

Het palette is tekoop bij Action voor amper 2,99€!

X.

Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *