Fashion// Mijn Sneaker Collectie

Sneakers zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld, overal zie je ze. Hoge, lage, lederen, glanzende, noem maar op. Er is voor elk wat wils. Zelf draag ik ze ook héel graag, ze zitten makkelijk en ik kan er gerust een hele dag op staan.

Graag toon ik jullie vandaag mijn sneaker collectie. Negen paar om exact te zijn, en allemaal zitten ze super comfortabel. Ik heb dan ook geen voorkeur.

Laten we beginnen met de witte/goudkleurige. Hier zie je van boven naar onder Adidas Stan Smiths, daaronder witgouden Reebok’ken ( Reebok Club C 85) en dan mijn laatste nieuwe Adidas Originals. De Stan Smith’s waren mijn eerste paar sneakers die ik kocht en eigenlijk zijn ze nipt, bij Adidas moet ik een 38 2/3de dragen in plaats van mijn gewoonlijke maat 38. Maar dat wist ik pas na een aantal keer dragen, uhum.

Het volgende 3 paar zijn roze/perzik tinten, ideaal voor de lente/ zomer. Van boven naar onder zie je roze, geen merk. Daaronder mijn perzikleurige oldskool hoge Reebok’ken en daaronder mijn nieuwste paar met leuke streepjeszool. Deze zijn van geen bepaald merk maar wél de dure Hogan look-a-likes.

Als laatste toon ik jullie mijn zwarte varianten, die ik meer in de winter draag. Of nu eens op een koude dag. Van boven naar onder, Adidas Stan Smith’s, zwarte leder Puma Sneakers en Vans die ik in Amsterdam kocht.

Alhoewel ze allemaal comfortabel zitten heb ik toch mijn voorkeur, en die gaat uit naar het Reebok merk. Deze zitten vanaf dag één als gegoten en als pantoffel. Ook de Pumas. De andere hadden wat inlopen nodig.

Qua kwaliteit van de sneakers vind ik Vans het minst, al waren ze het duurst, die zijn zo licht van stof en de zool is te vergelijken met Converse, zo echt turnpantoffel materiaal. Voor die prijs (84€) had ik meer verwacht.

Regelmatig steek ik mijn sneakers ( op de perzik Reebok en zwarte Puma’s na) in de wasmachine, op 30 graden, in een netje en op 800 toeren. Dat verliep tot nu steeds foutloos. Ze komen er als nieuw weer uit.

Ben jij ook een sneaker-fan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *