Skincare// Biodermal zonnecrème voor het gelaat

Elke dag, ja letterlijk elke dag smeer ik trouw, na mijn dagcrème, mijn snoet in met zonnecrème. In de winter met SPF 50 en geleidelijk naar de zomer toe zwak ik af naar factor20. Ik ben namelijk als de dood voor rimpels (door de zon welsteverstaan) die me 20 jaar ouder laten lijken en waardoor ik er zou kunnen uitzien als een sharpei (rimpelhond).

Ook wil ik het verschijnen van pigmentvlekken zoveel mogelijk tegengaan. Uiteraard zijn rimpels soms ook genetisch bepaald, maar pigmentvlekken komen veelal door de zon.

Momenteel gebruik ik de Biodermal zonnefluïde. Biodermal bestaat sinds 1975 en is gespecialiseerd in gelaat en huidverzorging.

Er is wel degelijk een verschil tussen gewone zonnecrème en die voor het gezicht. En dat eerder in consistentie.

Wat Biodermal zegt: voor het gezicht met geavanceerde en foto-stabiele UVA/UVB filters die zorgt voor een onmiddellijke bescherming. Bevat Triple Moist Complex: biedt direct intensieve en langdurige hydratatie tot diep in de huid. De lichte formule is matterend en laat geen glans na op de huid. Bevat zink PCA die puistjes helpt te voorkomen. Kan als basis onder de make- up aangebracht worden.

Deze trekt inderdaad snel in en door zijn matte formule is hij de perfecte basis onder je make-up. Daarom gebruik ik hem ook zo graag. Én ik ben beschermd.

Beschermt die de hele dag? Nee…maar dat doet geen enkele SPF. Op zonnige hete dagen breng je die om de 3u opnieuw aan. Als je die dag make-up draagt spray je over je make-up met een gezichtsspray waar SPF in zit. Zo ben je ten volle beschermd.

Biodermal is tekoop bij Kruidvat, Albert Heijn,… en online. Hij kost normaal gezien 20€ ’t stuk maar regelmatig zijn er kortingen.

Bescherm jij je huid voldoende??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *