Beauty// Anastasia Beverly Hills ‘Subculture’ palette

Anastasia Beverly Hills, waarvan Anastasia Soare en haar dochter Norvina de twee breinen zijn achter het merk, behoort sinds vorig jaar (samen met Juvia’s Place) tot mijn favoriete oogschaduwmerk.

Luxueuze verpakkingen met daarin pareltjes van oogschaduw. Fluweelzachte poedertjes met een pigment om U tegen te zeggen, wat wil een vrouw nog meer?

Een felomstreden palette was het Subculture palette die ik jullie vandaag laat zien. De honderden reviews logen er niet om, volgens velen sloegen Anastasia en Norvina hier de bal mis. Ze beweerden dat de poedertjes belachelijk veel ‘fall out’ (superzacht zijn waardoor het poeder overal rondvliegt) hadden, je direct putten in de oogschaduw had, de kleuren heel moeilijk blendden én alle kleuren tot een ‘modderige bruine’ look bleken te komen. Awel…dat wou ik wel eens zien!

Emilynoel83 was wel positief over het Subculture palette, en haar eerlijke reviews vertrouw ik compleet, dus bracht ik een bezoekje aan Beautybay en het palette ging in mijn winkelmandje. Aanschouw:

Zoals alle voorgaande ABH palettes heeft ook deze een velvet (fluwelen) verpakking. Deze keer een donkere petrolkleur. In het palette krijg je 12 matte kleuren en 2 glanzende, waarvan éentje prachtig is als oogschaduwtopper.

De oogschaduwen kregen de namen: Cube, Down, Destiny, Adorn, All Star, Mercury en Axis. Tweede rij: Roxy, Electric, Fudge, New Wave, Untamed, Wedge en Rowdy.

Het pigment die je op foto’s ziet spreekt voor zich. Vol van kleur. De donkere kleuren stainen (laten kleur na op je huid na het reinigen). Fall out is er ook, maar niet meer dan in haar andere palettes.

Mij hoor je dus niet klagen. Op het eerste zicht doet deze kleurencombi je misschien denken aan een echt herfst/winter palette. Niet is minder waar, gebruik het geel en de zalmkleur en je zomerse look is ‘poppin’ !

Wat is jouw ervaring met het Subculture palette? Heb je een favoriet ABH oogschaduwpalette?

X.

Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *