Fashion// Curvy Outfits met Lidl

Ik schreef op mijn blog al eerder Curvy Fashion posts en die werden telkens goed onthaald, waarom? Omdat vele lezeressen geen maatje 36 of 38 hebben én omdat velen nu éenmaal een voller figuur hebben na het baren van kinderen…such as me, uhum… Of gewoon dat velen graag van het leven genieten en diëten gewoon niet lukt, also…such as me…haha.

Dat kledij niet duur hoort te zijn wist ik jullie ook al te vertellen, ik hou namelijk erg van budget-shoppen. Mij maakt het niet uit of het van een boetiek komt of van de plaatselijke supermarkt. What feels good wears good. Mijn levensmotto.

Bij de online Lidl -webshop vond ik 4 kleedjes helemaal naar mijn goesting en die laat ik jullie vandaag graag zien.

Outfit 1: Jeanskleed, makkelijk te combineren, stoer en vrouwelijk tegelijkertijd en met een etnisch detail.

Esmara Jeansjurk 14.99€, Reebok Sneakers •

Outfit 2: frambooskleurige jurk met korte mouwen, erover draag ik een jasje met bloemenmotief.

Esmara Jurk 8,99€ • jasje met bloemenmotief, eigen kleerkast • zwarte Adidas Original Stan Smith

Outfit 3:

Een mintgroen kleedje tot op kuitlengte, mijn persoonlijke favoriet wegens zijn mooie kleur en model. Dit kleedje is een dunnere stof dan de anderen. Heel luchtig. Dit stofje zit supercomfortabel.

Dit kleedje vraagt wel gepast ondergoed omdat het durft aftekenen. Mijn probleemzone is mijn buik ( striemen en cellulitis) en als je een lage slip draagt verdoezelt deze niet genoeg. Dus, ik weet wat me te wachten staat, een corrigerende slip aanschaffen dus.

Esmara Jurk 9.99€ • Adidas Originals sneakers *

Outfit 4:

Deze is de meest ‘winterse’ van allemaal, want aangezien zijn donkere kleur misschien niet de meest draagbare kleur voor de lente/zomer. Al draag ik het gewoon door, want zwart kan áaaaaltijd volgens mij. Ik combineerde het met een lederen jasje en sneakers.

Esmara Jurk 9.99€ • lederen jasje • Reebok sneakers •

Zelf ben ik een echte kleedjesmadam, mijn kast hangt er vol van. Ze zitten gewoon zo makkelijk en zijn ook héel makkelijk te combineren. En zo kan ik weer verder, met een aantal nieuwe stuks in mijn kleerkast.

Kochten jullie al kleding bij Lidl?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *