Make-up Collab, Juvia’s Place The Saharan

Een tweetal weken geleden deed ik via Instagram mee met een collab. De uitdaging was om met het Juvia’s Place The Saharan palette een look te maken. Ook de andere Instagrammer deed hetzelfde. Eens dat gedaan kwamen we beiden met twee totaal verschillende looks op de proppen.

Dit was de mijne;

Voor de ooglook koos ik enkel kleuren uit het ‘collab’ palette. De kleuren zijn Jamila, Zoya, Katsina, Iman en een beetje Chad in de buitenste ooghoek.

Als basis koos ik Lancôme Teint Miracle, daarboven Phycisians Formula Butter Bronzer, Milani Luminoso blush. Op de lippen draag ik MAC Hug Me.

En dan nu een foto van de look die de andere dame maakte en mijn look.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *