Hair// Cantu Shea Butter for Natural Hair

Al een hele poos geleden schakelde ik voor mijn dochtertjes haar over op natuurlijke haarproducten, die review kan je hier bekijken.

Goedkope supermarkt shampoo’s maakten haar haar zo droog als stro tot iemand me aanraadde om natuurlijke haarverzorging te gebruiken. Producten zonder siliconen, sulfaten, parabenen enz… En dit gaat goed! De krulletjes zijn gevoed en geen bosje stro meer. Geen huilend kind meer in de ochtend omdat het pijn deed bij het ontwarren.

Sindsdien doe ik het ook bij mezelf. Geen chemische bucht meer op m’n haar. Dus ook geen kleur. Ik laat de kleuring uitgroeien en bandde alle andere shampoos weg. En net zoals voor mijn dochter gebruik ik bij mij de Cantu producten.

Deze producten ruiken naar een zomerse cocktail, en de geur is een mix van ananas en kokosnoot. Misschien best te vergelijken met pina colada.

Sinds ik deze producten gebruik is mijn haar veel minder snel vet. Al pas ik ook de low-poo methode uit…dat is je haar zo weinig mogelijk wassen én enkel en alleen met natuurlijke shampoo’s. Ik probeer het 1 à maximum 2x per week te wassen.

Hoorde jij al van de low poo methode? En van natuurlijke shampoos?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *