Beauty// Huda Beauty Emerald en Amethyst Obsessions palettes

De Irakees/ Amerikaanse visagiste Huda Beauty heeft het allemaal mooi voor mekaar. Beauty and brains laten we het maar noemen. Ze bouwde een heel beauty-imperium uit met producten waar ik helemaal vol lof over ben, en dan vooral haar oogschaduw palettes. Na haar 3 grote oogschaduw palettes kwam ze uit met mini-Obsessions palettes, die allemaal perfect in je handpalm passen.

Zelf heb ik er verschillende maar mijn twee favorieten zijn haar Emerald variant en de Amethyst variant. Een palette vol groene tinten en éentje vol paarse tinten. Beiden kleuren die bruine ogen heel mooi laten uitkomen.

Negen kleurtjes krijg je én ze zijn een mix van mat, satijn en mega glanzend. Huda Beauty maakt trouwens de meest prachtige shimmers, die ik helaas niet perfect op foto kon weergeven.

Alle kleuren zijn vol van pigment en brengen makkelijk aan, blenden goed en blijven met een goeie oogschaduwprimer de hele dag zitten. De shimmers zijn mooi als je ze droog aanbrengt met een kwast maar nog mooier als je ze nat of op een glitterprimer aanbrengt.

Deze mini’s zijn niet van de goedkoopste, 25 pond ’t stuk, maar je krijgt hier echt wel waar voor je geld. Mij hoor je dus zeker niet klagen!

Onlangs kwam ze trouwens uit met 3 nieuwe neon varianten!

Huda Beauty oogschaduwpalettes koop je hier bij Cult Beauty .

Heb jij al ervaring met Huda Beauty producten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *