Kids & Family// Dagje Walibi

Afgelopen vrijdag trok ik samen met mijn zus en de kids een dagje naar Walibi, wat trouwens al geleden was van mijn eigen kindertijd.

We vertrokken vroeg in de morgen, want vanuit Brugge naar Wavre is het toch een een 106km. We kwamen net aan wanneer het park opende, ideaal, zo konden we ten volle genieten en en we bleven letterlijk tot de laatste minuut.

Bepaalde dingen uit het park herkende ik meteen, maar ook héel veel niet. Het park is netjes, het personeel vriendelijk en er was die dag weinig volk waardoor we nergens moesten aanschuiven.

Zelf ben ik allesbehalve een held op rollercoasters, dingen die hoger gaan dan 5 meter en attracties die snelheden hebben die ik zelf niet onder controle heb…ik ben een echte schijtluis op dat gebied. Ik amuseerde me dan wel op de rustigere dingen.

Hoogtepunt van de dag was voor mij hun nieuwe New Delhi deel ontdekken, waar je je letterlijk in India waande. De kleuren, de geuren, de muziek én het eten. Wij aten lekkere Kip Tikka Massala met zoete aardappel-frietjes. Héel lekker!

Sommige attracties deden we twee keer, zelf vond ik de Radja River het leukst. De dochter van 4 en net geen 105cm kon tot haar grote teleurstelling niet meegenieten van een aantal attracties. Dat was wel jammer…

Gelukkig maakte het speelplein veel goed. Daar speelde ze tot de laatste minuut en tot het tijd was om huiswaarts te keren.

Voor ons een geslaagde dag!

Heb je nog enkele vrije dagen in je agenda waar je wel iets leuk wil doen met je kinderen? Misschien is Walibi dan wel iets voor jullie!

Tickets volwassene: 39,50€ • Ticket kind kleiner dan 1m: gratis • Kind 1m tot 1.40m: 34.50€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *