Beauty// Barbie en make-up

Als kleine meisje was Barbie mijn favoriete speelgoed, ik had er tientallen, plus een hele uitzet erbij. Ons mama maakte heel veel van de kleertjes zelf, die we dan voor/van Sinterklaas kregen. Ik heb er alleen maar goeie herinneringen aan. Mijn 4-jarige kreeg (joepiedejuij!) de microbe over. En dat maakt mij alleen maar blij!

Bij Action kwam ik dit leuke tinnen doosje tegen, met make-up erin.

Ziet het er niet leuk uit?! Van de make-up verwachtte ik eerlijk gezegd niet veel, en kocht het eigenlijk gewoon voor het doosje…een beetje verzamelaar hierzo, ahum! Toch blijkt de kwaliteit beter dan verwacht, op blush- en oogschaduwgebied dan wel te verstaan. De lipsticks stellen volgend mij niet veel voor. Véel te plakkerig. Maar de rest? Niet mis! Ik besloot er dan ook een look mee te maken.

Ik gebruikte de 4 laatste tinten in het palette en alhoewel de poedertjes nogal ‘poederig’ zijn is het pigment verrassend goed! I like it. De blush een beetje hetzelfde verhaal, poederig, maar met een mooi resultaat. De glanzende kleuren zijn écht wauw, dat pigment, top!

Eerlijk? Ik denk dat ik deze gewoon voor mezelf hou en er een extraatje bijkoop voor de dochter. En misschien een extra, waar ik de make-up uithaal en waarvan ik enkel het doosje gebruik. Voor 3,49€ ’t stuk kan dat wel hé?! Haha!

Nog Barbie-fans hier???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *