Fashion// Outfit van de dag

Vorige zomer kocht ik in Luxemburg een koraalkleurig kleedje met witte borduursels. Supermooi, maar door één of andere reden droeg ik het nog nooit. Afgelopen weekend haalde ik het uit mijn kast ét voila, voor alles een eerste keer dus!

Het kleedje is iets korter dan wat ik eigenlijk gewoon ben, maar niet té kort. Het is een licht en luchtig stofje, ideaal voor op warme dagen. Maar het mooist volgens mij is de witte broderie die erop versiert is. De kleur is een heel fel koraal, die mij (gelukkig) iets bruiner laat lijken dan ik waarschijnlijk ben. Jay!

• kleedje: C&A Luxemburg • sandalen: Chaussea • oorbellen: Hema •

Hebben jullie ook van die kledingstukken die al een hele tijd in je kast hangen en je nog nooit droeg?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *