Beauty// L’Oréal ‘Les Macarons’ liquid lipstick

Liquids lipstick zijn voor mij de beste uitvinding op lipstick-gebied. Ze blijven superlang zitten en dat is wat ik wil. Als ze dan nog eens goed aanvoelen op de lippen én betaalbaar zijn ben ik helemaal content. Nieuwe favorieten ‘du jour’ zijn de ‘Les Macarons’ varianten van L’Oréal, zusjes van de voorafgaande ‘ Les Chocolats’.

Op reis in Duitsland kocht ik er twee, 828 Framboise Frenzy en 838 Berry Chérie.

Twee felle zomerse tinten die niet veel anders vragen dan een zachte oogmake-up.

Ze brengen door hun druppel-applicator supermakkelijk aan én ruiken héerlijk naar macarons. Hun droogtijd is iets langer dan een duurdere liquid lipstick, maar eens ze droog zijn blijven ze letterlijk de héle dag (en zelfs nacht indien nodig) zitten. I like that!

In totaal hebben ze 12 verschillende tinten om uit te kiezen, van licht tot donker dus voor elk wat wils! Prijs ligt tussen de 10 en 12€.

Tekoop bij Kruidvat, Di, Inno en online.

Probeerde jij ze al?

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *