Lifestyle// Weekendje Parijs én Disneyland

Afgelopen weekend gingen wij een weekendje weg naar Parijs. Op de planning stond zaterdag de hele dag Disneyland, een nachtje overnachten om dan zondag de hele dag Parijs te bezichtigen. En het was leuk!!!

22 jaar geleden was het, dat ik Disneyland bezocht, ik herinnerde me er dan ook bijna niks meer van, buiten de draaiende theekopjes. De dochter en mijn verwachtingen werden rijkelijk beloond. Het is er prachtig! Een echte droomwereld, een sprookje. Je waant je er even weer kind.

Mijn favoriete Disney- films zijn: Belle en het Beest, De Leeuwenkoning en Aladdin.

Zonder al teveel verdere uitleg neem ik jullie mee doorheen foto-spam. Are you ready?

Ongetwijfeld is haar ontmoeting met Minnie Mouse en Aladdin iets wat haar en mij zal bijblijven. Hoogtepunt was voor zowel mij als de dochter de stoet waar je álle Disney-figuren ziet voorbij komen. De muziek, de sfeer, ik kreeg er letterlijk kippenvel van. Mijn dochter haar gezichtje bij het zien van de prinsessen en het blijvend zwaaien naar hen staat in mijn geheugen gegrift. Love it!

Als ik één minpunt moet opnoemen is dat het er overbevolkt is en je er echt op de koppen kan lopen, wachttijden voor attracties zijn dan ook verschrikkelijk lang, makkelijk 1,5u.

We overnachtten in het dichtstbijzijnde Ibis hotel, waar ik tot nu altijd al goede ervaringen bij heb. Basic, betaalbaar en een goed bed en ontbijt.

Op zondag gingen we naar Parijs, waar we de Eiffeltoren bezochten, genoten van straatmuzikanten, straatdansers en gewoon de sfeer opsnoven.

Paris, mon amour! ❤️

Bezochten jullie al Disneyland en Parijs???

Eén reactie

  1. Ik ben zo’n 10 jaar geleden in Disneyland geweest samen met vriendlief en zijn ouders. We hadden toen tickets gewonnen.

    Volgens mij toen ook in de rand van Parijs in een Ibis hotel geslapen. Aah als Alexia een beetje groter is, wil ik er ook heel graag nog eens terug naar toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *