Beauty// Catrice Demi Matt Lipstick(s)

Twee maal per jaar vernieuwt Catrice hun gamma, soms jammer want fijne producten gaan eruit maar tegelijkertijd ook leuk want nieuwe leukerds komen erbij.

Nieuw zijn de Demi Matte lipsticks, lipsticks die je een demi-matte finish geven, of een soort van poeder finish. Ze drogen dus op maar niet ultramat.

Ik kocht er eerst twee, 040 Exotic Nude en 050 Boss Up.

050 Boss Up is de meest felle van de twee en een ideale kleur voor op warme zomerse dagen zoals nu. Hij is zó fel dat hij bijna neon is. 040 Exotic Nude is een warme Nude kleur, een bruin met een rozige ondertoon.

Deze twee, hun finish en houdbaarheid op de lippen beviel me zo goed dat ik besloot om nog drie andere tinten aan te schaffen. 070 From Rose With Love, 080 Reckless Love en 090 Forbidden Mauve.

070 From Rose With Love is de middelste van de drie en is een donkere roze kleur. 080 Reckless Love zie je uiterst rechts. Hij is een diepere paarsige tint, een ideale kleur voor aankomende herfst. 090 Forbidden Mauve is een zachte rozige tint met een mauve ondertoon. Voor mij dé perfecte alledaagse kleur.

Welke is jouw favoriet??

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *