Beauty// Queen Tarzi Royal palette

Voor wie nog niet eerder hoorde over Queen Tarzi, ze is het Afgaans-Nederlandse brein achter setjes valse wimpers. Vorig jaar kwam het merk met een prachtig palette op de markt. Het Royal Palette.

De verpakking werd geinspireerd op het koningshuis, vandaar de twee luiken die open gaan. In het palette zelf krijg je achttien oogschaduwen waar een kroontje in gedrukt werd. Deze kregen allen een naam van koninginnen of prinsessen over de hele wereld.

Queen Soraya (Iran), huidskleurige tint, mat • Queen Sofia ( Spanje), warm oranje, mat • Princess Alexia (Nederland), warm roest/rood, glanzend • Princess Ariane ( Nederland), warm bruin met rode ondertoon, mat • Princess Diana ( Engeland), diep bruin, glanzend • Princess Aliya ( vroeger van Jordanië), felblauw, glanzend • Queen Rania ( Jordanië), geelgoud, glanzend • Queen Maxima (Nederland), warm roestbruin • Princess Charlene (Monaco), fel paars, glanzend • Princess Madeleine ( Zweden), fel diep roze, glanzend • Princess Victoria ( Zweden), donkergroen, mat • Princess Amalia ( Nederland), fel oranje, mat • Princess Ameerah ( Saoudi Arabia), bruin met vleugje goud, glanzend • Princess Kelly ( Monaco), rood met rozige ondertoon, mat • Princess Zara ( Engeland), fel groen, glanzend • Koningin Noor ( Jordanië), fel koningsblauw, mat • Koningin Selma ( Marokko) koel donkerbruin, mat • Princess Kate ( Engeland), zwart, mat •

oals jullie aan de swatches kunnen zien zijn de kleuren goed gepigmenteerd, éen veegje heb je nodig om al direct een volle kleur te hebben. Qua textuur zijn de oogschaduwen boterzacht, vooral de glanzende kleuren dan. Enkel de laatste, de zwarte kleur viel me een beetje tegen. Deze heeft meerdere laagjes nodig om helemaal opaak te zijn.

Bij het openen van het palette viel me meteen iets op, én dat is dat de oogschaduwen geuren, misschien is er parfum aan toegevoegd of misschien is dit door de producten waarmee ze behandelt werden. Op zich geen probleem maar voor mij is dit onnodig. Ook denk ik dat dit een misser kan zijn voor dames met zeer gevoelige ogen. Zelf heb ik er gelukkig geen last van.

Als laatste toon ik jullie nog graag twee looks die ik maakte met het palette.

Queen Tarzi is tekoop bij Boozyshop .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *