Beauty// Nieuw bij MAC, Love Me Lipsticks

Sinds gisteren heeft MAC een geheel nieuwe lipstick-lijn tekoop, met 14 nieuwe tinten, de Love Me lipsticks. Deze beloven kleur, glans, een vederlicht gevoel op de lippen en verzorging in één, ook zijn ze verrijkt met verschillende oliën waaronder argan-olie.

Toen een lieve volger van me haar aangekochte kleuren liet weten, besloot ik om vandaag de nieuwe lijn in levende lijve te gaan bekijken. Ik had trouwens nog een bon van mijn verjaardag…en aldus schaftte ik uiteindelijk 3 Love Me lipsticks aan én éentje van hun gewone lipstick-lijn.

Vandaag toon ik jullie uiteraard enkel de Love Me’s.

Van links naar rechts zie je As If I Care, Bated Breath en Joie De Vivre.

Joye De Vivre (de felste van allemaal) wou ik sowieso, zonder nadenken. Deze kleur schreeuwde gewoon mijn naam al van sinds ik die online bekeek. Het is een felle bessenkleur, een kleur die ik sowieso vaak draag.

As If I Care is voor mij een beetje een ‘my lips but better’ kleur, die mijn lippen een mooi rozig kleurtje geeft. Hij ligt qua kleur tussen Mehr en Brave maar dan met een glanzende finish.

Bated Breath is de meest ‘bruinige’ van allemaal. Een prachtige herfstkleur volgens mij die ik komende tijd héel veel zal dragen. Dat zeg ik je nu al.

Met arm-swatches zijn jullie niet veel, daarom toon ik ze jullie graag ook als ik ze op heb.

Welke vinden jullie het mooist? Ga je zelf ook een (of meerdere) lipsticks uit de nieuwe lijn aanschaffen?

4 reacties

  1. Ze staan je allemaal super mooi! Hele toffe lipsticklijn he, zeker met frisser weer op komst (lees: verwarming = droge lippen).
    Je weet al welke ik heb, maar hey frenchie & my little secret staan nog op het lijstje. De MAC dame vond joie de vivre bij mij het beste maar ‘k durf het nog niet aan ?.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *