Fashion// Hippe enkellaarsjes en warme voeten met Lidl

Enkellaarsjes, samen met sneakers bijna het enige schoeisel wat je tegenwoordig in het straatbeeld ziet. Sinds afgelopen week ben ik drie paar enkellaarsjes rijker, want die draag ik nu éenmaal meer dan sneakers.

Net als vorig jaar vond ik mijn gading bij Lidl, betaalbaar, kwaliteitsvol (bravo voor Duitse merken!) en makkelijk online te bestellen.

Ik koos een zwart paar, een grijs en een camel. Drie verschillende stijlen maar alle drie helemaal mijn ding. Allen zijn in leder.

Als eerste toon ik jullie de zwarte, Chelsea boots zijn het, die zijn meteen ook het meest combineerbaar bij vele outfits. En door hun Footflexx technologie zitten deze super comfortabel en lopen ze als wolkjes. Het detail op de hiel geeft ze nog iets extra’s.

Het tweede paar is ook een Chelsea boot, alleen is deze van grijs nubuck. Leuk detail bij deze zijn de studs! Ook deze hebben dezelfde Footflexx technologie waardoor ze superzacht stappen.

Derde en laatste paar hebben een echt teddybeer gehalte volgens mij en passen héel mooi met mijn teddy-jas die ik jullie laatst liet zien. Deze zijn camel-kleurig en ook in nubuck, deze keer zijn het veterlaarsjes en hebben ze een leuk bontje als afwerking. Dit zijn de Esmara lederen enkellaarsjes.

Allerlaatst koos ik nog twee paar warme pantoffels. Ik ben dan ook een koukleum en heb altijd koude voeten, de koude vloer bij ons thuis doet hier dan ook geen goed aan. Maar nu dus niet meer.

Met het ene paar ben ik trouwens meteen helemaal voor aankomend Kerstmis, haha!

Zalig toch?!

• Zwarte Footflexx Chealsea Boots 29.99€ • Grijze Footflexx Chealsea Boots 29.99€ • Bruine lederen enkellaarsjes met bontje 24.99€ • Esmara warm gevoerde slippers 9.99€ • Kerstpantoffels 6.99€ •

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *