Beauty// Anastasia Beverly Hills Jackie Aina palette

Anastasia Beverly Hills kwam een tijd geleden uit met een nieuw palette, een samenwerking met de Nigeriaans/ Amerikaans Beauty Youtuber Jackie Aina. Van het moment dat ik nog maar de persfoto’s zag wist ik het meteen, deze moest en zou ik aan mijn collectie toevoegen.

De verpakking van dit palette is zó zo mooi, hij lijkt op een zeemeerminnenstaart qua motief en kleur. Als je het het palette beweegt in het licht krijg je zowel paars, roze, groen, blauw of goud te zien.

Veertien kleurtjes krijg je binnenin, en allen zijn ze even mooi.

Zoals we van Anastasia Beverly Hills gewoon zijn is ook hier weer de pigmentatie top. Volle matte kleuren en prachtige glanzende tinten. Mijn favoriete kleuren zijn Zamn, Wiggalese en Shookington.

Voor de makeuplook op bovenstaande foto gebruikte ik de tinten Supreme, Pinker en Soleil.

Dit palette, zowel de tinten oogschaduw als verpakking zijn compleet mijn ding en is tot nu toe mijn meest gebruikte Anastasia Beverly Hills palette.

Welke is jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *