Beauty// Charlotte Tilbury Pillow Talk, Bitch Perfect & Bond Girl lipsticks

Charlotte Tilbury, een Britse visagiste waar jullie ongetwijfeld al eerder over hoorden wordt wel eens de queen van de lipsticks genoemd.

Ik besloot mijn zuurverdiende centen uit te geven aan drie van haar lipsticks en koos voor de tinten Pillow Talk, Bitch Perfect en Bond Girl. Alle 3 neutrale tinten.

Charlotte Tilbury’s lipstick hulzen zien er trouwen práchtig uit. En klassevol. En geribbeld goud. Zeer luxueus.

Van links naar rechts zie je Bond Girl, Bitch Perfect en Pillowtalk ( één van haar bestsellers trouwens!)

Bond Girl en Pillowtalk behoren beiden tot haar matte lipstick-lijn, al zijn ze volgens mij niet extreem mat. Ik zou ze eerder tussen mat en satijn noemen. Beiden brengen heel makkelijk aan op de lippen, niks stroef hier ofzo, gewoon direct creamy.

Pillowtalk ongetwijfeld de meest bekende nude lipstick in haar gamma, er is zelfs een blush en een oogschaduwquad van. Toch is het voor mij een kleur waar ik even moest aan wennen. Ik kies meestal voor kleur en niet voor nude. Ondertussen groeide hij uit tot een favoriet, want hij is zo makkelijk met alles te combineren.

Bond Girl is een warmige rode tint, beetje my lips but better.

Bitch Perfect is een lipstick uit haar K.I.S.S.I.N.G lijn, deze beloven ‘moisturising& glossy’ te zijn. En dat is hij dan ook. Creamy kleur met een glansje.

Persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar de K.I.S.S.I.N.G lijn, omdat die mijn mond iets voller laat lijken.

Charlotte Tilbury’s lipsticks zijn niet goedkoop, rond de 30€ voor één, afhankelijk van waar je ze koopt. Maar dan heb je een echte luxueuze lipstick in je toilettas!

Heb jij één of meerdere lipsticks van haar in huis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *