Beauty// Agent Provocateur Eau de Parfum

Voor vrouwen die houden van wat spanning in hun leven of relatie is er het Britse luxe lingeriemerk Agent Provocateur , met speelse lingeriesetjes die niks aan de verbeelding overlaten. Luxe zeg ik wel, want de setjes kunnen gaan tot meer dan 400€…

Zelf hou ik het een stuk betaalbaarder, en koos ik voor hun bekendste, eerste en meest verkochte parfum , Agent Provocateur Signature. Deze werd uitgebracht in 2000.

Hun geuren omschrijven ze als een bron voor passie, obsessie, provocatie en hypnotisme.

Agent Provocateur behoort tot de oriëntaalse geuren, bloemig, houtachtig, musk-y.

Topnoten: magnolia, Indiase saffraan

Hartnoten: gardenia, vetiver, Marokkaanse roos en Egyptische jasmijn

Basisnoten: Amber, muskus en ceder

De fles is geïnspireerd om een bom, voor vrouwen die inslaan als een bom als ze binnenkomen. Zijn roze kleur haalt het onschuldige in de vrouw naar boven, geheel in contrast met de wilde erotische geur.

Wat ik dan weer zo leuk vind is dat je dit exclusieve parfum niet gewoon zo kan kopen in de winkel of parfumerie. Enkel in de lingerie-winkel zelf (Londen) of online. Van een exclusieve geur gesproken!

Zelf kocht ik hem in een cadeau-set met bijhorende bodylotion, die ik enkel op mijn decolleté zal gebruiken. Dat maakt de geur nog intenser en meer langhoudend.

Op Superwinkel.nl vind je hem in verschillende maten (25ml, 100ml en 200ml) én is hij het voordeligst, ook is hij nu tekoop met een fikse korting. Joepie!

Hoorde jij al van het merk Agent Provocateur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *